Over de geldhelden

Deze website is een initiatief van ‘Geert en Marleen’. Tijdens een financieel moeilijkere periode,  is Marleen beginnen zoeken naar manieren om van thuis een extra inkomen te kunnen bijverdienen.

Geert werkt in de reclamesector, en dat heeft Marleen uiteindelijk op het juiste pad gebracht. Alle verdienmethodes op deze website profiteren van marketingmodellen waarbij reclamebudgetten terugstromen naar de eindgebruiker. In de breedste zin van interpretatie.
Iedereen kan wat wij doen. We verdienen geld op een manier waar geen specifieke kennis voor vereist is. Het is interessant voor jongeren, studenten én volwassenen. Wij bieden hier een overzicht met betrouwbare partners waar we positieve ervaringen mee hebben. Het is uiteindelijk wel aan de gebruiker om verder te experimenteren en uit te maken als de aanbevolen website al dan niet geschikt is.

Wedden en beleggen lijken misschien niet voor iedereen mogelijk, maar dankzij de gratis bonussen, is de instapdrempel erg laag. Voor elke groep is een geldheld / specialist aangesteld die verantwoordelijk is voor zijn specialiteit. Hiermee hopen we een grotere groep te bereiken door correcte informatie te verspreiden over elk onderwerp.

Geert en Marleen

Wij zijn de oprichters van deze website. Ons verhaal begint in 2010 wanneer de crisis nog een hype was. Geert werkt in de reclamesector en weet dat reclame- en onderzoekbureaus steeds meer op zoek zijn naar meningen van verschillende mensen. Bijgevolg komt het steeds vaker voor dat grote delen van het reclamebudget doorstromen naar deelnemers van vragenlijsten en interviews.

Online geld verdienen via marktonderzoek

Wout Jacobs

Na mijn opleiding ben ik beginnen werken bij een financieel consulting- en adviesbureau. Door contacten met verschillende klanten ben ik later zelfstandig kunnen worden, en heb ik mij gefocust op het beheer van instrumenten-portefeuilles. Ik heb ervaringen met verschillende banken en platformen. Niet iedereen heeft bij het beleggen dezelfde doelstelling, en dat weet ik maar al te goed. Zoals er op ieder potje een deksel past, past er bij elke persoon ook een broker. Voor deze website ligt de focus volledig op het online beleggen. Aan de hand van een opdeling in 3 niveaus, geef ik hier enkele suggesties.

Online beleggen voor elk niveau

Martijn

Ik ben verantwoordelijk op deze website voor het updaten van de sportwedden bonussen en welkomstacties. Elke week zoek ik de beste acties bij verschillende bookmakers. Elke bookmaker die hier wordt aanbevolen is gereguleerd onder de Belgische of Nederlandse wetgeving. Mijn interesses liggen voornamelijk bij het voetbal en basketball. In de lijsten worden natuurlijk ook bookmakers en promoties opgenomen voor andere sporten.

Online wedden en gratis welkomstbonussen